Over Mij

23484772_717007495164950_343682175_o.jpg

Hallo daar!

Ik ben Hanne, een uitdagingzoekende-, avontuurlijke-, pianospelende-, boekenverslindende-, shoppende-, juwelenverslavende-, Sushi-etende-, simsspelende-, inchirozittende-, verliefdopitalieënde-, filosoferende-, ondernemende-, bloggende-,serieskijkende dromer!

Voor Chase All Your Dreams, had ik een andere blog, time for metime, maar omdat ik na een jaar deze blog steeds minder bij mij vond passen besloot ik om opnieuw te beginnen. En wel hier, op wordpress! Ik heb al een beetje over mijzelf gedeeld hierboven, maar meer zal je toch zelf te weten moet komen door mijn blog te lezen…

Mijn plan is om over mijn dromen en levensdoelen te vertellen en mijn plannen en de weg naar hen te laten zien. Ik ben er bijna zeker van dat dit, mij kennende, niet altijd vlekkeloos zal verlopen… Maar toch wil jullie inspireren, en wel om te dromen. Want dromen hebben is noodzakelijk, geloof mij maar. Het is belangrijk om een doel te hebben en aan iets te werken. Ik hoop dat het mij een beetje lukt en ik je hier snel weer tegen kom!

Hanne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s