How to surive a midseason break

Collage.jpg

Je favoriete serie zit in een midseason break of erger, je moet een half jaar wachten op het volgende seizoen! Je kent het vast wel, je weet plots niet meer wat je moet doen op die vaste dag waarop je elke week weer een nieuwe aflevering keek. Daarom deel ik met jullie 3 series die je makkelijk tussendoor kan kijken en je hopelijk helpen deze moeilijke tijden door te komen.

Degrassi: Next Class

Je denkt vast “Weer zo’n typische teenage high school drama serie”. Maar ondanks al de populariteitsstatussen en in elkaar verweven liefdesrelaties is deze serie anders. Het onderscheidt zich van de andere doordat het geen enkel maatschappelijk of persoonlijk probleem uit de weggaat. Het is super up to date en om het half jaar verschijnt er een nieuw seizoen. Twee weken geleden verscheen seizoen 4 (wat ik stiekem in 1 dag bing-watchte). Ondanks dat Degrassi: Next Class een vervolg is op 4 voorgaande series is het volledig mogelijk om het losstaand te kijken. De afleveringen duren ook telkens maar 20 minuutjes waardoor het dus niet al te veel tijd in beslag neemt. Wel oppassen: bing-watch gevaar!

New Girl

De chaotische Jess besluit om na de break-up met haar vriendje in een appartement te gaan wonen met 3 andere mannen. De down-to-earth barman Nick, sportfanaat Coach en vrouwenverslinder Schmidt. Zoals je al kan verwachten ontstaan er vele grappige situaties en ingewikkelde liefdesverhoudingen. Ik heb ondertussen al 4 van de 6 seizoenen gekeken. Er gebeurd altijd wel weer wat nieuws en de 20 minuten per aflevering maken het makkelijk om tussendoor te kijken.

Girlboss

Sophia wordt wéér ontslagen en na een vondst in de kringloopwinkel besluit ze om haar eigen vintage kledingwinkel te starten op eBay. Ze merkt immers dat het niet zo makkelijk is en veel problemen met zich meedraagt. Girlboss is gebaseerd op de biografie van Sophia Amoruso. Als je net zo’n serie fanaat bent als ik is de kans groot dat je hem al hebt gezien. Ik was helemaal in de ban van deze serie, hij is zó goed. Ik kon me perfect inleven in Sophia en geeft je een echte inspiratie boost! Ook deze afleveringen duren maar 20 minuten, het heeft maar 1 seizoen (en spijtig is dat ook het enige).

Hopelijk lukt het je met deze series toch al een beetje beter om door deze hartverscheurende periode door te komen 😉 .

naam

 

Advertenties

5 reacties op ‘How to surive a midseason break

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s