5 perks of being CHaoTiC

Messy bun
Okee… ik geef het toe… Ik ben best wel heel chaotisch… Mijn kamer is, om het zacht uit te drukken, een stort. Ik vergeet wat ik wil zeggen in het midden van mijn zin. Ik ben mijn GSM 5 keer kwijt binnen het kwartier. Ik kom regelmatig een kamer binnen om dan te beseffen dat ik niet meer weet wat ik kwam doen. Ik kan NIET plannen. Nee, echt, het lukt gewoon niet. Maar naast al deze negatieve eigenschappen vond ik het ook eens leuk om wat voordelen te delen! Want hè chaotisch zijn is zó slecht nog niet hoor!

 

Don’t worry be happy ☼
Stress? Wat is dat? Er gaat zo veel fout in je chaotisch leven, doordat je gegarandeerd weer iets vergeet of kwijt speelt is het ondertussen al een gewoonte geworden. Die (1)5 minuutjes dat je te laat komt zullen het echt niet maken hoor… Chaotische mensen zijn vaak ook heel optimistisch. Je gaat er van uit dat alles gaat lukken en maakt je daardoor niet druk over alles wat fout kan gaan.  Het maakt je een stuk relaxter en daardoor komt stress dus (bijna) niet voor.
Chaos
Plannen? Een agenda? Hmm… nog nooit van gehoord…
Doordat je vreselijk slecht bent in plannen is elke dag weer een verrassing! Je loopt verloren en ontdekt de leukste winkeltjes. Je leeft van dag tot dag en vooruit plannen is dus nooit echt een optie en je vergeet regelmatig wel wat je moest doen. Daardoor heb je dus ook altijd wel iets te doen en verveel je je nooit! Je maakt je ook niet druk om tijd waardoor je je makkelijk aan het moment aanpast en dus altijd wel tijd hebt!
984f6d6dc4375656af83ffe74831adbc
Life is chaotic!
Het leven is nu eenmaal niet altijd een groot geheel. Je kan je leven niet stap voor stap plannen en er gebeuren steeds onverwachte dingen. Daardoor pas je je snel aan in onverwachte situaties en vind je sneller een oplossing voor het probleem. Met andere woorden jij past perfect op deze aardbol!
Niemand verwacht wat van je…
Ondertussen plannen je vriendinnen al wel in dat je wat te laat gaat zijn. (Of helemaal bent vergeten dat je ergens heen moest…) Je zult bijna altijd wel van iemand een herinnering krijgen wat super handig is! Wie denkt er nu eenmaal aan om de inkomtickets mee te nemen, niemand, toch? :p
We are creative!
Het is ook nog eens bewezen dat chaotische mensen vaak creatiever zijn! Okee… echt bewezen weet ik niet… Maar, volgens één of ander artikel op facebook was het toch wel waar 😉 Maar mijn chaotische zelf heeft natuurlijk maar half gelezen wat er staat en niet nagegaan of het ook echt waar was… Maar uit eigen ervaring kan ik zeggen dat de chaotische mensen die ik ken, ook echt wel creatief zijn!
Dus, geef toe, er zijn ook wel wat voordelen verbonden aan een chaoot te zijn! En ik ben best wel tevreden met mijn chaotisch leventje. Want jhaa, ik vergeet veel en moet daardoor soms wel eens mijn inkomticket twee keer betalen… Maar wat doe je eraan? Ik betwijfel of ik ooit zal kunnen plannen of stop met vergeetachtig te zijn. Ik heb me erbij neergelegd! (nog zo’n eigenschap van chaoten 😉 )
naam
Advertenties

5 reacties op ‘5 perks of being CHaoTiC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s